Whatsapp +3197010210723

Mexedrone

De270.00

UGS : MK10011 Catégorie :

MEXEDRONE KOPEN MORGEN IN HUIS – MEXEDRONE ZONDER RECEPT

Mexedrone kopen. Bewaar dit mephedrone alternatief koele en droge plaats. Mexedrone research chemical peut durer jusqu'à 2 ans dans de bonnes conditions de stockage.

De zuiverheid van de Mexedrone die wij verkopen is minimaal 96% of hoger!

Mexedrone (4-mmc-oMe) is een analoog van mephedrone, 4-MMC. Mexedrone verscheen toen mephedrone werd geclassificeerd als een illegale drug. Mexedrone heeft een molecuulmassa van 207,268 g/mol, een molecuulformule van C12H17NO2 en een systematische naam van 3-methoxy-2-(methyamino)-1-(4-methylfenyl)propaan-1-on. Omdat mexedrone zo’n nieuwe verbinding is, is er geen informatie beschikbaar over de biochemische eigenschappen van mexedrone.

Mexedrone behoort tot de chemische klasse cathinonen en reageert als zodanig. Het fysieke uiterlijk van Mexedrone is witte kristallen, maar je kunt Mexedrone kopen in de vorm van kristallen of chemisch identiek poeder. Mexedrone wordt oraal toegediend en heeft drempeldoseringen variërend van 50 mg tot 100 mg. Mexedron doseringen van 100 mg tot 150 mg zijn waargenomen om vergelijkbare effecten van mephedrone te vertonen. De effecten van Mexedrone kunnen 4 tot 6 uur duren.

Beste Mexedrone Kopen

Mexedrone is een psychoactieve drug die is geclassificeerd als zowel stimulerend als entactogeen, en biedt ook stimulatie. Het is waarschijnlijk, maar nog niet bewezen, dat Mexedrone een instroom van neurotransmitters veroorzaakt, wat leidt tot de stimulerende effecten van de ervaring. Neurotransmitters die betrokken zijn bij de ervaring met Mexedrone kunnen dopamine, noradrenaline en serotonine omvatten.

Mexedrone is een geweldig stimulerend middel, dat is opgenomen in de klasse van cathinones. De effecten zijn vergelijkbaar met Mephedrone omdat deze onderzoekschem zijn alfa-methoxyderivaat is.

Les meilleurs Acheter des produits chimiques de recherche website van Nederland! Supersnelle en discrete levering van de beste mexedrone.

Mexedrone online bestellen met bitcoinMexedrone kopen met Bitcoin.

Grammes

100, 500

Commentaires

Il n'y a pas encore de commentaires.

Soyez le premier à commenter "Mexedrone"

Retour en haut de la page

Panier d'achat